Skoči na vsebino

O NAS

Naša poslovna pot se je začela leta 1991, v času osamosvojitve Slovenije, ko sta na pot samostojnosti krenila tudi Marija in Rudolf Trplan in tako odprla gostinski obrat. Takrat sta v polnem zanosu s potrpežljivostjo in delom postavila temelje vsega kar danes nudimo in si prizadevamo narediti čim boljše. Sama sta vodila lokal do jeseni leta 2001.

 

 

Nato sta lokal nekoliko preuredila ter povečala Dragica in Robert Trplan. Takrat smo pričeli s peko pic, ter domačimi, klasičnimi jedmi iz našega konca, ki so dokaj enostavne za pripravo, vendar pa zaradi poznavanja le teh dokaj zahtevna kar se tiče gosta, ki v našem okolju dobro pozna zrezek, vampe, kislo juho, pečenko, ocvrtega piščanca, skratka vse kar je domače. 

 

 

Leta 2023 pa je napočil čas, da picerijo prevzame Nejc Trplan in tudi on začne svojo pot in poskuša še izboljšati dosedanje delo. Tako bo picerija Panda ostala v družini in se tako lahko pohvalimo, da jo vodi že tretja generacija družine Trplan. Po najboljši meri pa se bomo potrudili, da se boste pri nas počutili domače,  saj poskušamo pričarati domače vzdušje.

1
GENERACIJA